Eceabat Çocuklar Gülsün Diye Elif OSANMAZ Anaokulu
İsmetpaşa Mah Kireçtepe Sokak No 6 Eceabat / ÇANAKKALE
0 (286) 814 11 88

VİZYON

-Okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmak, -Özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek, -Bireylerin derinliklerinde saklı cevherleri ortaya çıkarmak, -Sevgi, saygı ve hoşgörü tohumları ekmek.

MİSYON

Türk milli eğitim sisteminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda çocukların; Atatürk, Vatan, Millet, Bayrak, Aile ve insan sevgisini benimseyen, Milli ve manevi değerlere bağlı, Kendine güvenen, Çağdaş düşünceli bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba göstermek. Biz bütün çocuklarımızın eğitimlerini sağlamak , 21.Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

Elektrikli Kalorifer

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kurumumuz Eceabat İlçe Merkezinde yer almaktadır. Çanakkale-Eceabat Feribot İskelesine 900 metre uzaklıktadır.

İlçe Merkezi